Verandazonwering: comfort van alle kanten

U zit lekker droog. De temperatuur is erg aangenaam. En dat lichte briesje…, dat maakt het compleet. U heeft amper door dat het regent, ware het niet dat u de planten ziet ‘dansen’ onder de vallende regendruppels. Dat is de kracht van Jumbo’s verandazonwering. Droog wanneer het regent, beschut wanneer de zon schijnt. Maar altijd een ultieme beleving.

Verandazonwering staat voor zorgeloos genieten. Van bovenaf voorkomt zonwering dat de lucht in de serre opwarmt. En van onderaf beschermt het systeem u tegen de felheid van de zon.


Zonwering

Zo flexibel kan zonwering zijn. Een lamellen schuifwand beschermt u tegen zon en wind. Maar zorgt met hetzelfde gemak voor een constante stroom aan frisse lucht.


Lamellen

Van welke kant de wind ook waait; onze hoogwaardige windvaste screens zijn altijd windvast. U trekt ze alleen op bij storm. Het geheim schuilt in de intelligente constructie.


Screens

Breng buiten en binnen samen

Grenzen vervagen. Van binnen ervaart u het buitengevoel en van buiten ervaart u het binnengevoel. Met een zonwering tovert u uw veranda om in de ultieme buitenkamer. Uw nieuwe favoriete plek.

Zo smaakvol als u wilt

Er bestaat niet zoiets als dé verandazonwering. Er bestaat wel úw verandazonwering. Bij Jumbo heeft u de keuze uit honderden kleuren en profielen. En zelfs uit bijkleurende frames. Zo verandert uw veranda in een verlengstuk van uzelf.

Volledig weggewerkt

Uw gasten raken er niet over uitgepraat: het slanke, elegante design van uw verandazonwering. Alle technische componenten zijn namelijk weggewerkt. Dat maakt uw zonnewering niet alleen een lust voor het oog, het werkt ook nog eens ruimtebesparend.

Accessoires

U heeft alle touwtjes in handen. Wij schetsen de mogelijkheden, u stelt samen. Het mooie aan ons assortiment is dat er altijd meer mogelijk is dan u denkt.

Slimme sensor

Handig: de verandazonwering bedient u met één druk op de knop, gewoon vanuit uw stoel met een afstandsbediening. Of maak de zonwering slim. Met een sensor reageert het systeem snel op veranderende weersomstandigheden.

Voor een warm gevoel

Zelfs wanneer de temperaturen dalen, blijft het warm. Een verandazonwering combineert u namelijk moeiteloos met een verwarmingssysteem.

De grootste keuze

Uw veranda rondom voorzien van zonwering? Bij Jumbo vindt u altijd een oplossing. Voor kleine, maar zeker ook voor grote oppervlakten.

In de spotlights

Op een aangename zomeravond blijft u het liefst zo lang mogelijk zitten. Waarom zou u naar binnen gaan? Met het warme licht van een ledlichtsysteem geeft u uw veranda nóg meer sfeer. En laat u de avond langer duren.

Maak van elke dag een nieuwe beleving

Soms komen dromen uit. Met een verandazonwering leeft u uw droom. Puur genieten, de hele dag door, het hele jaar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar een ding staat vast: elk geluksmoment telt. Ervaar het zelf.

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL