Serrezonwering: gewoon genieten, in alle seizoenen

Zo mooi heeft uw tuin er nog nooit bij gelegen. Prachtig, dat uitzicht. De zon schijnt fel, maar u heeft het niet warm. Dat is het ultieme gevoel van Jumbo’s serrezonwering. Het hele jaar door genieten van buiten, gewoon vanuit uw serre.

Dankzij het fraaie design en de individuele maatvoering past onze serre zonwering op elke dakconstructie.


Voor elk dak

U weet zeker dat u de kleur vindt die past bij uw serre en tuin. Bij ons heeft u keuze uit meer dan 200 framekleuren.


Voor elke smaak

Onze materialen zijn duizenden keren getest. De uitschuif- en spantechniek kan elke weerstand aan en staat garant voor een strak gespannen doek.


Bewezen kwaliteit

Beschermd van alle kanten

De garantie voor genieten. Van bovenaf voorkomt de serrezonwering dat de lucht in de serre opwarmt. En van onderaf beschermt het systeem u tegen de felheid van de zon. Zo verandert uw serre in uw favoriete ruimte.

Wind of geen wind

Hoe hard het ook waait, uw zonwering houdt stand. Dankzij een slim spansysteem blijft uw doek strak gespannen, ongeacht windkracht. Intelligente componenten zoals een scheurvaste Tex-kabel voorkomen dat het doek scheurt. Al onze systemen zijn grondig getest.

Jarenlang plezier

Van een serre zonwering heeft u jarenlang plezier. De doeken zijn namelijk water- en vuilafstotend. En doordat ze ook nog eens spindopgekleurd zijn, blijven de kleuren helder. Altijd. Hoe fel de zon ook schijnt.

Accessoires

Het is alsof u op de eerste rij zit, de beste ervaring heeft van iedereen. Terwijl u gewoon thuis bent. Met enkele extra opties bieden onze serre zonweringen nog meer comfort.

Passende steunvoeten

Het begint allemaal met de basis. En die is goed. Maak een keuze uit verschillende steunvoeten. Er is altijd een oplossing die past bij uw situatie.

Voor extra warmte

Soms heeft u behoefte aan extra warmte. Op die dagen wanneer de zon nauwelijks schijnt en de temperaturen maar niet willen stijgen. De oplossing: een extra verwarmingssysteem.

Slimme weersensoren

Schuif uw zonnescherm automatisch uit bij zon. Wanneer het regent of waait, verdwijnt het doek zo snel als het gekomen is. Onze weersensoren reageren razendsnel op veranderende weersomstandigheden.

LED-verlichting

Geniet van uw serre, zelfs als de zon al lang onder is gegaan. Combineer de zonwering met een ledlichtdesign en zet uw buitenkamer letterlijk in de spotlights.

Het beste onder de zon

Een royale lichtval, die nooit storend is. En toch het gevoel van privacy biedt. Terwijl de keuze zo ontzettend groot is. Ervaar het zelf: in onze showroom tonen we u graag ons fraaie assortiment serre zonwering.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL