Onderzonwering: het luxe gevoel van beschutting

Vroeg in het voorjaar of hartje zomer. Wanneer de stralende zon hoog aan de hemel staat of de regen naar beneden klettert. De omstandigheden maken niet uit. Onder de glazen overkapping geniet u van het terras wanneer het u uitkomt. Wanneer u de zon te hevig voelt branden, heeft u de oplossing onder de knop: Jumbo onderzonwering.

Onze collectie doeken voor onderzonwering werkt lichtwerend, niet verduisterend. Zo biedt de zon u alleen maar voordelen.


Licht in de schaduw

Ingetogen of uitgesproken, landelijk of industrieel. Combineer uw zonwering met een onderzonwering in dezelfde kleur. Zo krijgt uw overkapping altijd de uitstraling die u zoekt.


Eén krachtige stijl

Zo aangenaam kan de temperatuur zijn. De onderzonwering rolt onder het glas door. Daardoor ontstaat een isolerende luchtlaag. Zo beschermt het doek u altijd tegen warmte en licht.


Slim design

Dirigeer de lichtstromen

U bepaalt de sfeer. Geef het licht de ruimte en voel de warmte stromen. Of voorkom verblinding en creëer een aangename koelte in huis. Met onze onderzonwering stelt u de zon in zoals u het wilt.

Voor elke veranda

Schuin? Plat? De stijl van het dak maakt helemaal niet uit. De elegante kast sluit perfect aan op de glasbouwtechniek van deze tijd. Daardoor combineren onze onderzonweringen optimaal met alle bouwstijlen.

Zoveel keuze

De enorme keuze in kleuren. De enorme keuze in profielen. En vooral: de nauwkeurige maatvoering. Een onderzonwering past daardoor perfect in elke veranda. Welke oplossing zoekt u?

Accessoires

Zoveel veranda’s, zoveel doeken. Het mooie aan een onderzonwering? Er is altijd meer mogelijk dan u denkt. Alles voor een optimaal comfort.

Makkelijk te combineren

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar voor welke kleur u ook gaat, wij zorgen ervoor dat het garnituur dezelfde kleur krijgt als het aluminium van de overkapping.

Controle onder een knop

Als u over zonwering beschikt, hoeft u slechts de afstandsbediening bij de hand te hebben. Daarmee begint de volledige controle. Beleef uw terras zoals u dat wilt.

De luxe van keuze

Bij Jumbo vindt u doeken in alle soorten en maten. Hoe groot de oppervlakte van uw veranda ook is. En met welke gekoppelde installaties u ze ook wilt combineren. Het kan altijd.

Een sfeervol licht

Niet alleen de warmte blijft behouden, ook de sfeer. Met onze led-systemen dompelt u de veranda onder in een sfeervol licht. Zodat u tot in de late uurtjes van uw onderzonwering kunt blijven genieten…

Simpelweg genieten

Geluk zit ‘m in de kleine dingen. In die momenten waarin u zich volledig op uw gemak voelt en alle zorgen van u voelt afglijden. Wist u dat genieten zo eenvoudig kon zijn? De mooiste momenten beleeft u onder een onderzonwering.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL