Lamellen schuifwand: weergaloos

Ontspannen is doen waar u zin in hebt. Ongestoord en onder de ideale omstandigheden. Die creëert u in een handomdraai met uw lamellen schuifwand. Daarmee maakt u elke dag opnieuw de keuze: wordt het vandaag open, half open of dicht? In de zon of in de schaduw? In de wind of uit de wind? Wat een luxe!

Uw lamellen schuifwand is buitengewoon comfortabel. Dankzij een geavanceerde rails hoeft u geen grote spierballen te hebben om uw wand te schuiven.


Wat een souplesse

Volledige schaduw? Een klein beetje zon of volledige zon? Jumbo lamellen kunt u in allerlei standen kantelen. Spelen met zonlicht, wind en privacy was nog nooit zo gemakkelijk.


Roteerbare lamellen

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw aluminium schuifwand járenlang als nieuw.


Lange levensduur

Design om van te watertanden

Een lamellen schuifwand is de kroon op iedere terrasoverkapping. Het slanke aluminium kader zorgt voor een stijlvolle omlijsting van de minimalistische lamellen, die samen één harmonieus geheel vormen. Kunst aan de ´muur´ van uw overkapping!

Welkom frisse lucht!

Met een lamellen schuifwand haalt u het maximale uit uw terrasoverkapping? Geopende lamellen zorgen voor een constante stroom frisse lucht. Omdat deze buitenlucht circuleert, zorgt dat voor de nodige verkoeling.

Een meer dan flexibele oplossing

Is het een wand? Een deur? Of toch een buitenluik? Een lamellen schuifwand is een oplossing die u veel flexibiliteit biedt. Het ene moment loopt u er gemakkelijk doorheen en het andere moment geniet u vanuit uw loungestoel van bescherming tegen de zon.

Accessoires

De ene lamellen schuifwand is de andere niet. Er valt zoveel te kiezen. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nóg meer uitstraling en comfort. Wij brengen u alvast op een paar ideeën.

Warm en gezellig

Echte houtliefhebbers kiezen voor een schuifwand met houten lamellen. Met hun natuurlijke elegantie geven ze uw terrasoverkapping een warme en gezellige uitstraling. De houten lamellen zijn onderhoudsarm en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Welke schuifwand kiest u?

Kiest u voor een volledige schuifwand of een wand met een aantal schuifpanelen? En in welke richting wilt u de wand kunnen openen? Wij schuiven graag bij u aan om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Volop genieten!

Met de lamellen schuifwanden kunt u volledig genieten van uw rust. De lamellen kunnen in iedere richting geschoven worden en hier is geen kunst aan. Een genot voor iedereen!

Combineer met een lamellen dak

Kunt u geen genoeg krijgen van de stijlvolle lamellen? Ook voor het dak van uw overkapping zijn lamellen een perfecte oplossing. Het is een geweldige ervaring. Plaatsnemen in uw loungestoel op een schaduwrijk terras, en met een druk op de knop de blauwe lucht tevoorschijn toveren.

Laat u betoveren

U gaat het meemaken: het bijzondere effect van zonnestralen die subtiel door de deels geopende lamellen uw terrasoverkapping binnenvallen. Een betoverend moment: verwarmend en buitengewoon sfeervol. Grenzeloos genieten van een melange van zon, schaduw en frisse lucht. We horen het vaak van klanten: dit heerlijke gevoel willen we voor geen goud meer missen!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL