Zonwering terrasoverkapping: de kers op de taart

Uw overkapping is nu al de parel van uw terras. Maar wist u dat het nóg mooier en nóg comfortabeler kan? Met zonwering voor uw terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen zon en wind. En krijgt uw terrasoverkapping nóg meer uitstraling!

Serrezonwering

Zoveel keuze… Serrezonwering van Jumbo is er in alle soorten en maten. Wat uw smaak ook is en hoe uw serre ook gebouwd is, deze zonwering staat garant voor een aangename binnentemperatuur. Het mooie: hij beschermt u ook nog eens tegen het felle licht van de zon.

Serrezonwering

Onderzonwering

Onderzonwering staat voor onbeperkt genieten. Wanneer de felle zon hoog aan de hemel staat, heeft u geen last van de zonnewarmte. En het felle licht: ook geen last van. Er zijn alleen maar voordelen. Dat is de kracht van onze onderzonwering.

Onderzonwering

Verandazonwering

Als u kiest voor een verandazonwering, zet u de poorten naar ontspanning wagenwijd open. Het ultieme gevoel van comfort, een keuze die altijd dichtbij uzelf staat. Zo stijlvol. Uw veranda is niet langer zomaar een veranda, maar wordt een verlengstuk van uzelf.

Verandazonwering

Lamellen schuifwand

Geen zin in de zon? Dan schuift u hem toch gewoon aan de kant! Met uw lamellen schuifwand bepaalt u helemaal zelf hoe u geniet van het buitenleven. Zon? Schaduw? Frisse lucht? Alles is mogelijk. Eén ding staat vast: met een stijlvolle lamellen schuifwand krijgt uw terrasoverkapping nóg meer klasse.

Lamellen schuifwand

Windvaste screens

Het zijn stijlvolle alleskunners, die windvaste screens van Jumbo. Ze zijn beresterk en een garantie voor een heerlijk binnenklimaat. Ook op de warmste dagen van het jaar. Praktisch en in esthetisch opzicht een hoogstandje.

Windvaste screens

Een slimme keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL