Pergola zonwering: rol de zon op

Het geheim van relaxen is doen wat u zelf wilt. In alle vrijheid, zonder gestoord te worden. In of uit de zon. Daar hoort zonwering bij die heel flexibel is: pergola zonwering. Eén druk op de knop en uw terras is beschermd tegen zon én regen.

Bekijk uw pergola zonwering maar eens goed en ontdek de bijzondere details. Puur design om van te smullen!


Puur design

Pergola zonwering is niet alleen mooi, maar ook erg comfortabel. Met uw afstandsbediening heeft u alle touwtjes in handen.


Gebruiksvriendelijk

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw Pergola zonwering jarenlang als nieuw.


Lange levensduur

Voor elk terras

De mate van genieten zit ´m niet in de grootte van uw terras, maar in wat u met de ruimte doet. Pergola zonwering maakt geen onderscheid tussen groot en klein: er is genoeg schaduw te verdelen.

Waterdicht en windvast

U kent het wel: bent u gezellig aan het barbecueën, slaat het weer om. En dan? Voortaan eet u ongestoord verder onder uw het doek van uw pergola zonwering. Dankzij slimme mechaniek staat het doek altijd strak gespannen. Zelfs bij harde wind.

Genoeg daglicht in huis

Het voordeel van de pergola zonwering is dat u alleen schaduw hebt, als u dat zelf wilt. Op donkere dagen valt het daglicht ongehinderd naar binnen. Zo geniet u van een woonkamer met veel licht én een terras met veel schaduw. Alles op z’n tijd.

Accessoires

Een pergola zonwering geeft u buitengewoon veel comfort. Er is schaduw als de zon schijnt en u zit droog bij regen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Laat u alvast inspireren.

Met één druk op de knop

Uw pergola zonwering bedient u natuurlijk met de handzender. Comfortabele afstandsbediening, waarmee u het doek zover laat uitrollen als u wilt. Met dezelfde handzender bedient u ook andere accessoires.

Licht in de duisternis

Met led-spots in uw pergola zonwering beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Nog langer buiten zitten

Het heeft iets romantisch: buiten zitten tot in de kleine uurtjes. Voortaan doet u dat niet meer alleen op zwoele zomeravonden. Het kan elke dag feest zijn, want met deze heater weet u zeker dat u het niet koud krijgt.

Het kan nog mooier

U heeft al een stijlvol doek boven uw hoofd, maar het kan nog mooier. Voor nog meer schaduw, privacy en rust combineert u uw pergola zonwering met glas of verticale zonwering.

Een buitengewoon buitenleven

We horen het van veel van onze klanten. Dankzij hun pergola zonwering hebben ze het buitenleven ontdekt. Ze genieten meer dan ooit van de stralende zon en zijn zelfs regenbuien gaan waarderen. En dat allemaal dankzij een flexibel doek boven hun hoofd. Buitengewoon!

Contact

Kom naar onze showroom, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL