Knikarmschermen: sfeervol tot diep in de nacht

Met een stijlvol knikarmscherm bent u zeker van schaduw binnen én buiten. Nodig gerust uw vrienden uit voor een borrel op het terras. Onder het knikarmscherm is voldoende ruimte om te lopen en te relaxen. Sfeervolle momenten tot diep in de nacht!

Een knikarmzonnescherm is de parel van uw gevel. Onze schermen vallen op door hun esthetische vormgeving en krachtige design.


Eersteklas design

Een slim systeem voor bevestiging maakt knikarmschermen geschikt voor praktisch iedere woning. Welke stijl past het beste bij u en uw huis? Kies uw favoriete kleur en uitvoering.


Voor iedere woning

Het doek van onze knikarmschermen is niet alleen mooi, het blijft mooi! Dankzij een speciale coating is het water- en vuil afstotend. En de kleuren? Die blijven duurzaam helder!


Water- en vuilafstotend

Een extra kamer van uw huis

Natuurlijk zit er een muur tussen uw woning en het terras. Maar zo voelt het niet. Het lijkt alsof uw huis er een nieuwe, luxe kamer bij heeft gekregen. In uw lievelingskleuren! Een oase van rust en schaduw, die perfect aansluit bij de uitstraling van uw woning.

U heeft het in de vingers

U hoeft geen krachtpatser te zijn om uw knikarmzonwering in beweging te brengen. Het scherm is voorzien van een soepel lopende slingeraandrijving. Nog makkelijker: de afstandsbediening. Ervaar het gemak van één druk op de knop!

Voor grote en kleine terrassen

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar voor terrasoppervlakten tot 48m2. Maar voor een relaxed en vorstelijk gevoel, hebt u niet per se een groot terras nodig. Hoeveel ruimte u ook over hebt voor een zithoek, uw knikarmscherm brengt schaduw. Op een stijlvolle manier!

Accessoires

Een knikarmscherm biedt u veel luxe. Grote kans dat u zomers voortaan meer buiten dan binnen bent te vinden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de accessoires die uw buitenleven een extra boost geven.

Nóg meer privacy

Ongestoord genieten op uw terras? Deze inkijkbescherming is een garantie voor extra privacy. En rekent ook nog eens af met de laagstaande zon.

Verwarmingssysteem

Nog vaker genieten van uw knikarmscherm? Dankzij dit handige verwarmingssyteem met energiezuinige infrarood-verwarming is het ook op koelere dagen behaaglijk warm.

Weersensoren

Dankzij deze weersensoren bent u niet meer afhankelijk van het weerbericht. Bij zon schuift uw knikarmscherm automatisch uit en bij regen en wind schuift hij weer in.

LED-verlichting

Wie van lange terrasavonden houdt kiest voor deze sfeervolle led-verlichting. Stijlvol geïntegreerd in uw knikarmzonnescherm. Het aangename warmwitte licht zorgt voor extra sfeer tot in de kleine uurtjes.

De beste beslissing van het jaar

U staat op het punt om de beste beslissing van het jaar te nemen: uw leven verrijken met een heerlijke plaats om te relaxen. Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Genieten onder een knikarmzonnescherm. Heerlijk!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL