Terraszonwering: sfeer en meer

De schemering valt, vleermuizen scheren voorbij en krekels zorgen voor ´muzikale´ ondersteuning. En u? Op deze prachtige zomeravond gaat tot in de kleine uurtjes genieten op uw sfeervolle terras. Mede mogelijk gemaakt door uw terraszonwering.

Pergola zonwering

Relaxmomenten in de buitenlucht komen u voortaan aanwaaien. Neem plaats onder uw pergola zonwering en ervaar dat uw terras de perfecte plek is voor ontspanning. In de zon, in de schaduw en zelfs als het regent.

Pergola zonwering

Knikarmschermen

Dankzij uw knikarmscherm lijkt het soms of u kunt toveren. Met één simpele handeling verandert uw zonnige terras in een oase van schaduw. Een heerlijke plek waar volop ruimte is om eindeloos te relaxen.

Knikarmschermen

Een slimme keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL