Filosofie

Laten wij ons allereerst eens voorstellen… Wij zijn Gerard en Gerrit van Ee. Vader en zoon. Met een passie voor design en vakmanschap. Allebei houden we ervan om thuis in alle comfort te genieten van het buitenleven. Om het buitenleven te ervaren alsof wij er zelf een onderdeel van uitmaken. Wij vinden dat dit ook in Nederland moet kunnen, het hele jaar door en van seizoen op seizoen.

Perfecte harmonie

Daarom ontwerpen en maken wij luxe en comfortabele design overkappingen die als verlengstuk van uw huis dienen. Onze overkappingen vergroten uw leefruimte en tuinbeleving als nooit tevoren. Het is er ons alles aan gelegen om binnen- en buitenleven in perfecte harmonie samen te brengen. Zowel qua looks als feel. Voor iedere wens, voor iedere tuin en voor ieder huis hebben wij oplossing, ook voor die van u.

Geschiedenis

Jumbo is een echt familiebedrijf. Op dit moment hebben Gerard en Gerrit van Ee de dagelijkse leiding in handen. Het begon allemaal ruim 30 jaar geleden toen Gerrit van Ee met een boer sprak vanuit zijn agrarische achtergrond. De stallen van de boer moesten worden voorzien van ijzersterke rolluiken. En zo geschiedde… Al snel volgde er ook aanvragen van particulieren. Zelfs zoveel dat in 1985 besloten werd om een showroom te starten met zonwering.

Zo sterk als een olifant

De zonwering en rolluiken stonden in de regio binnen no-time bekend als “zo sterk als een olifant”. En 1 + 1 = 2. Het bedrijf ‘Jumbo' was geboren! Na enkele jaren vonden er belangrijke trends en ontwikkelingen plaats op het gebied van buitenleven in de tuin. Buitenleven als onderdeel van het huis werd steeds populairder.

Eigen productielijn

Het was hét moment voor zoon Gerard om in te stappen in het bedrijf. 15 jaar geleden trad Gerard in zijn vaders voetsporen. Met het oog op de toekomst en de passie voor het buitenleven werden ook terrasoverkappingen toegevoegd aan het assortiment. Om aan hun eigen maatstaven te voldoen werd besloten om ook zelf overkappingen te kunnen ontwerpen en produceren. Met duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling voorop.

Propositie

Ons bestaansrecht is verbonden met onze naam: het maken van duurzame en high-end oplossingen. Wij brengen binnen- en buitenleven samen tot één perfecte harmonie...

Binnen- en buitenleven in één

Al onze creaties komen voort uit passie en vakmanschap, waarin schoonheid en functionaliteit worden verweven tot één. Met een nauw oog voor design weten wij telkens weer het binnen- en buitenleven in perfecte harmonie te brengen. Met gepaste trotst verwijzen we u dan ook naar onze inspiratiepagina.

Inspiratie

Topkwaliteit & Duurzaamheid

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg om de perfectie te bereiken die wij nastreven. Van luxe overkappingen tot aan complete buitenkamers. Wij besteden bij Jumbo veel aandacht en energie in het ontwerpen, produceren en plaatsen van onze producten. Als gevolg hiervan verzekeren wij u ervan dat deze een leven lang mee zullen gaan.

Klantgerichtheid

Ook aan de service en adviezen richting onze klanten mag niets ontbreken. Als klant staat u in het hele proces centraal. Vanaf het moment dat u de showroom bezoekt tot aan het onderhoud van uw nieuwe overkapping. Verwacht bij Jumbo eigentijdse, moderne en eigenzinnige ontwerpen volgens de laatste trends waarbij een continu streven is naar perfectie.

Research & Development

Bij Jumbo blijven wij ons continu de volgende vraag stellen: “hoe kunnen wij u het buitenleven met nóg meer comfort en luxe laten beleven”? Op deze vraag vinden wij steeds nieuwe antwoorden.

Continu kunnen blijven innoveren

Bijvoorbeeld in de vorm van subtiele verbeteringen op bestaande designs of de toepassing van nog duurzamer materiaal. En die passen wij gelijk toe. Ons voordeel is namelijk dat wij het gehele proces zelf beheren. Van concept en productontwikkeling, tot fabricage en montage… Alles hebben wij in eigen hand. Mede daarom kunnen wij continu blijven innoveren en de topkwaliteit waarborgen die onze klanten van ons gewend zijn.

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL