Weinor Plaza viva: altijd schaduw bij de hand

Eindeloos relaxen is afscheid nemen van de klok. Neem plaats onder uw Weinor Plaza Viva en dompel u onder in het vakantiegevoel. Geniet van de zon zolang u wilt. Het mooie is: u heeft altijd schaduw bij de hand.

U ziet het al van afstand: het fraaie design van Weinor Plaza Viva. En zodra u op het terras zit, ervaart u dat deze buitenzonwering ook nog eens een echte sfeermaker is.


Design om van te houden

Het zonweringdoek is het visitekaartje van uw terras. Jumbo biedt u een ruime keuze uit kleuren en dessins. U hoeft alleen nog maar te kiezen…


Geef kleur aan uw terras

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw houten Weinor Plaza Viva jarenlang als nieuw.


Lange levensduur

Let op de details

Als kwaliteit voor u de optelsom is van bijzondere details, dan zit u goed bij de Weinor Plaza Viva. Hoe langer u kijkt, hoe meer u onder de indruk raakt.

Aan uw gevel, tuinmuur of vrijstaand?

Met overkapping Weinor Plaza Viva creëert u schaduw waar u maar wilt. Veel mensen plaatsen hem tegen hun gevel, maar dat hoeft niet. Waarom niet tegen een tuinmuur? Of vrijstaand? Welke plek wordt uw oase van schaduw?

Sfeervol tafelen in de buitenlucht

Een warme maaltijd in de buitenlucht is altijd genieten. Maar er is een overtreffende trap: dineren onder het schaduwdak van uw uw sfeervolle Weinor Plaza Viva. Daar smaakt uw eten toch net iets lekkerder.

Accessoires

In z’n meest compacte vorm is de Weinor Plaza Viva een stijlvolle constructie met een dak van doekzonwering. U kunt uw momenten op het terras nog aangenamer maken door uw buitenruimte met accessoires uit te breiden. Hieronder alvast een paar inspirerende tips.

Handige afstandsbediening

Jumbo maakt het u graag gemakkelijk. Deze afstandsbediening levert u met één druk op de knop schaduw of zon. En met hetzelfde gemak bedient u de verlichting en verwarming.

Tot in de kleine uurtjes

Tot in de kleine uurtjes van uw terras genieten? Dimbare design led-verlichting geeft een sfeervol effect. Uw terras is een lichtpunt in de duisternis.

Lekker warm

Met deze energiezuinige terrasverwarming is het altijd behaaglijk warm onder uw Weinor Plaza Viva. Ook als de zon niet schijnt. Waarom zou u naar binnen gaan als u lekker buiten kunt zitten?

Slimme combinatie

Bij Jumbo hebben we handige windschermen voor uw terras. U rolt ze heel eenvoudig van links naar rechts uit de behuizing, en uw terras is aan de voor- of zijkant winddicht. Heel comfortabel!

Uw leven gaat veranderen

Het klinkt misschien overdreven, maar al onze klanten erkennen het. De Weinor Plaza Viva verandert je leven. U gaat meer tijd buiten doorbrengen en nog meer genieten. Van uw kop koffie, van de natuur en van goed gezelschap… Onbetaalbaar!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL