Weinor PergoTex: cabrio-dak voor uw terras

In een loungestoel op uw terras ervaart u al snel het vakantiegevoel. Geniet ongestoord van de zon op uw terras of creëer in een handomdraai verkoelende schaduw. Onder uw Weinor PergoTex zit u altijd goed.

U hoeft geen designer te zijn om de PergoTex op waarde te kunnen schatten. Eén blik zegt genoeg: pure klasse!


Weergaloos design

Zon? Of toch schaduw? Deze keuze maakt u voortaan vanuit uw luie stoel. Met dank aan de afstandsbediening.


Vanuit uw luie stoel

De PergoTex is als de zon: iedereen kan ervan genieten. Er is altijd een uitvoering die past bij de stijl van uw woning.


Voor iedere woning

Voor grote en compacte terrassen

De rust en schaduw die de PergoTex in uw tuin brengt, is een ware luxe. Maar dat wil niet zeggen dat u veel ruimte nodig heeft om te genieten. De PergoTex is er voor iedere tuin: van landgoed tot compacte achtertuin. Er is genoeg schaduw te verdelen...

Bestand tegen weer én wind

Als de bomen buigen, heerst de PergoTex als een vorst over uw terras. Dankzij de solide constructie en de belastbare, duurzame dakbespanning heeft het cabrio-dak een buitengewone windstabiliteit. De relaxmomenten komen u aanwaaien...

Een extra kamer voor uw huis

Binnenkort kunt u erover meepraten: de PergoTex werkt als een magneet. U wilt steeds naar uw terras. Zeker als u uw overkapping voorziet van stijlvolle glaselementen en rondom beschermd bent tegen het weer. Wat een luxe!

Accessoires

Een PergoTex is een oase van rust. Alleen de schaduw al, en het idee dat u altijd droog zit. Maar er valt nog meer te kiezen. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer comfort.

Geef kleur aan uw terras

Kiest u voor harmonie of contrast? Bij Jumbo heeft u de doek- en framekleuren voor het uitzoeken. Hierdoor sluit uw PergoTex altijd perfect aan bij de architectuur van uw woning.

Schuif de wind aan de kant

Wie van maximale privacy en bescherming tegen de wind houdt, kiest voor uitschuifbare zijwanden. Uiteraard zorgen we ervoor dat de schermen qua doek en kleur perfect aansluiten bij uw terras.

Daglicht uit, sfeerlicht aan

Met led-spots in uw overkapping beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. Natuurlijk hebben wij hiervoor stijlvolle oplossingen ontwikkeld. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Vaker buiten zitten

Het geeft een gevoel van vrijheid. Buiten genieten, terwijl het weer u eigenlijk naar binnen stuurt. Met een slim systeem voor infraroodverwarming is het ook op koelere dagen behaaglijk warm onder uw PergoTex.

Geluksmomenten: raap ze op

Geluksmomenten op uw terras liggen het hele jaar voor het oprapen. Verwelkom de frisse voorjaarszon, ontspan op een zwoele zomeravond of zie met eigen ogen hoe uw tuin in de herfst van kleur verandert. U gaat het allemaal meemaken: dankzij uw PergoTex is het weer nooit meer spelbreker.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL