Weinor: kwaliteit van de buitencategorie

Weinor is al meer dan vijftig jaar de norm voor iedereen die van design en het buitenleven houdt. Met Weinor verandert uw buitenruimte in een woonruimte. Kwaliteit van de buitencategorie!

Weinor Pergo Tex

De Weinor PergoTex is het stijlvolle visitekaartje van uw woning. Maar er is meer… Het flexibele vouwdak tovert uw terras om in een comfortabele levensruimte, waarvan u het hele jaar door gaat genieten.

Weinor Pergo Tex

Weinor knikarmschermen

Weinor knikarmschermen zijn de perfecte combinatie van design, comfort en gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop verandert uw zonnige terras in een oase van schaduw.

Weinor knikarmschermen

Weinor Plaza Viva

Elegant, hoogwaardig en buitengewoon functioneel. De Weinor Plaza Viva is het slanke terrasdak, waarvan u vanaf dag één gaat houden. Een garantie voor vele uren ontspanning in zon of schaduw.

Weinor Plaza viva

Een slimme keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL