Roma: Slimmer dan de zon

Het Duitse topmerk Roma is de zon steeds een stapje voor. De sleutel tot succes: zonweringsystemen die meer bieden dan zonwering alleen. Met Roma kiest u voor sfeer, lagere energiekosten en een heerlijk binnenklimaat.

Roma Rolluiken

Met de stijlvolle rolluiken van Roma heeft u de zon volledig onder controle. Voortaan bepaalt u zelf de lichtinval in huis. En dan gaat u ook nog eens flink besparen op de stookkosten!

Roma Rolluiken

Roma Buitenjaloezieën

Roma buitenjaloezieën zijn echte sfeermakers. Verwelkom de zon in huis, zonder dat het heet wordt. En geniet van schaduw met behoud van uw uitzicht. Uitzonderlijk!

Roma Buitenjaloezieën

Een slimme keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL