Renson Lapure: pure verwennerij

Drukt u op de schaduwknop? Of laat u de afstandsbediening links liggen en droomt u weg onder de stralende zon? Terrasoverkapping Renson Lapure is pure verwennerij in de buitenlucht!

Niet de zon, maar uw Renson Lapure is voortaan het stralende middelpunt op het terras. Stijlvol, minimalistisch en elegant!


Topdesign

Genieten van het buitenleven was nog nooit zo gemakkelijk. U bent altijd één druk op de knop verwijderd van schaduw of zon.


Lekker flexibel

De Renson Lapure is als een kameleon die zich aanpast aan de omgeving. Speel met de kleur van doek en staanders en ontdek hoe de Lapure ook uw woning verrijkt.


Voor iedere bouwstijl

Elk detail klopt

Als u overkapping Lapure goed bekijkt, ontdekt u steeds meer details. En vooral: hoe ze zijn verwerkt. Technisch inventief of ronduit geavanceerd.

Kwaliteit voor jarenlang plezier

U hoeft geen expert te zijn om de Renson Lapure op waarde te kunnen schatten. De kwaliteit spat ervan af. En daar geniet u niet alleen vandaag en morgen van. Met een minimum aan onderhoud blijft uw Lapure jarenlang in topconditie.

Vakantie in uw eigen tuin

Ontbijten onder de ochtendzon? Een middagdutje in de koele schaduw? Ongestoord genieten van een gezellige barbecue? Het vakantiegevoel beleeft u voortaan in uw eigen tuin. U hoeft alleen maar te relaxen, Renson Lapure doet de rest.

Accessoires

Uw Renson Lapure heeft u enorm veel te bieden. Maar het kan nóg mooier. Deze opties en accessoires bieden meer comfort.

Kies uw lievelingskleur

Kiest u voor harmonie met de gevel of geeft u de voorkeur aan een spannend contrast? Bij de Renson Lagune heeft u de frame- en doekkleuren voor het uitkiezen.

Dubbel genieten

Eén Renson Lapure overdekt maximaal 20 vierkante meter van uw terras. Wilt u nog meer bescherming tegen zon, regen en wind? Dan koppelen we voor u twee overkappingen aan elkaar. Dubbele bescherming, dubbel genieten!

Lekker warm

Nog vaker genieten van uw Renson Lapure? Dankzij dit handige verwarmingssyteem met energiezuinige infraroodverwarming is het ook op koelere dagen behaaglijk warm.

Het kan altijd mooier

U heeft al een stijlvol doek boven uw hoofd, maar het kan nog mooier. Voor nog meer schaduw, privacy en rust combineert u uw Renson Lapure met verticale zonwering.

Een bloeiend buitenleven

Voortaan zijn het niet meer alleen uw planten die bloeien. Met de Renson Lapure haalt u het maximale uit alle seizoenen. Ook bij felle zon, plensbuien en harde wind. U bent gewaarschuwd: genieten van het buitenleven is verslavend.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak