Renson Lagune: in de wolken

Uw leven zonder weerbericht begint vandaag. Voortaan bepaalt u helemaal zelf wanneer en hoe u geniet op uw terras. Creëer met één druk op de knop verkoelende schaduw of laat u beschermen tegen regen en wind. Dankzij de Renson Lagune bekijkt u het buitenleven altijd van de zonnige kant.

U ziet het aan alles: over het design van de Lagune is lang nagedacht. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels zijn zorgvuldig weggewerkt.


Doordacht design

De Renson Lagune is speciaal ontwikkeld voor mensen die van comfort houden. Met één druk op de knop kiest u tussen schaduw en zonnestralen.


Vanuit uw luie stoel

De Renson Lagune is gemaakt van de allerbeste materialen. Met een minimum aan onderhoud gaat u jarenlang van het buitenleven genieten.


De beste materialen

Zet hem snel naar uw hand

Uw Renson Lagune zegt iets over uw smaak. Dat komt doordat u deze terrasoverkapping helemaal naar uw hand kunt zetten. Ontdek de ruime kleurenkeuze en de vele afsluitmogelijkheden en laat uw overkapping naadloos aansluiten bij uw smaak en de stijl van uw woning.

Ervaar het vakantiegevoel

Heerlijk ontbijten in de ochtendzon. Wegdromen in de verkoelende schaduw of met vrienden tot in de kleine uurtjes genieten op het terras. De Renson Lagune is een garantie voor een vakantiegevoel in uw eigen tuin. Dat wordt genieten.

Een knus buitenverblijf

Met stijlvolle zijpanelen tovert u uw Renson Lagune om in een complete buitenkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van doekzonwering, glazen schuifwanden of windvaste screens? Of houten of aluminium lamellen? Er is meer mogelijk dan u denkt.

Accessoires

In onze showroom zult u zien dat elke terrasoverkapping maatwerk is. Maten, kleuren, materialen, opties… er is genoeg te kiezen. Samen met u ontwerpen we een overkapping die aan al uw wensen voldoet. Laten we u alvast inspireren met een aantal opties.

Altijd goed licht

Met led-spots in uw overkapping beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. Natuurlijk hebben wij hiervoor stijlvolle oplossingen ontwikkeld. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Muziekje erbij?

Uw lievelingsmuziek kan helpen om lekker te ontspannen. Voortaan klinken uw favoriete klanken ook op het terras. De speakers zijn stijlvol geïntegreerd in uw overkapping.

Nog vaker buiten zitten

Ook als het kouder wordt, blijft u gewoon genieten in de buitenlucht. Dankzij deze geïntegreerde verwarmingselementen zit u er altijd warmpjes bij. De stralingswarmte zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling binnen de ruimte met een minimum aan warmteverlies.

Eén druk op de knop

U heeft werkelijk alle touwtjes in handen met deze handige afstandsbediening. Met één druk op de knop kiest u tussen een open of gesloten dak. Met hetzelfde gemak bedient u de verlichting, de speaker en de verwarming.

Uw leven gaat veranderen...

Het klinkt misschien overdreven, maar het is echt waar. De Renson Lagune gaat uw leven veranderen. U gaat veel meer tijd in de buitenlucht doorbrengen en rijgt de geluksmomenten aaneen. Laat het maar gewoon gebeuren: het is buitengewoon!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak