Renson: De perfecte zonwering

Goed is niet goed genoeg. Renson streeft naar perfecte producten En dat ziet u terug aan de onderscheidende buitenzonwering. Duurzaam, innovatief, zeer comfortabel én een lust voor het oog. In één woord: perfect!

Renson Windvaste screens

Beresterk en een lust voor het oog. Renson windvaste screens zijn het hele jaar door een garantie voor een heerlijk binnenklimaat. Zelfs als het flink waait!

Renson Windvaste screens

Renson Lapure

Speciaal voor echte levensgenieters ontwierp Renson overkapping Lapure. Een kunstwerk voor uw gevel en een uitkomst voor iedereen die van het buitenleven houdt. Kiest u voor zon of schaduw? Relaxen was nog nooit zo eenvoudig.

Renson Lapure

Renson lagune

Met de Renson Lagune heeft u schaduw en zon altijd binnen handbereik. En u kunt hem ook nog eens helemaal naar eigen smaak inrichten. Dat wordt genieten..

Renson Lagune

Een slimme keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak