Plaza Bankirai: schaduw op bestelling

De Plaza Bankirai is de droom van elke houtliefhebber. Een stoer, maar subtiel hardhouten frame vormt een stijlvolle basis. En het hoogwaardige doek bezorgt u zoveel schaduw als u wilt. Een natuurlijke blikvanger!

De Plaza Bankirai is gemaakt van duurzaam hardhout. Onderhoudsarm hout dat prachtig vergrijst.


Het beste hout

Met zijn fraaie, natuurlijke uitstraling past de Plaza Bankirai in iedere buitenruimte.


Voor elke tuin

U krijgt de unieke kans om de Plaza Bankirai helemaal naar uw hand te zetten. Wij maken wat u wenst!


Zet ´m naar uw hand

Puur design

Als u de Plaza Bankirai goed bekijkt, ontdekt u steeds meer details. Design van de buitencategorie!

Heeft u al een mooie plek in gedachten?

Veel mensen plaatsen de Plaza Bankirai aan hun gevel, maar volledig vrijstaand in het hart van uw tuin is natuurlijk ook een prachtige optie. Waar u hem ook ´plant´: de Plaza Bankirai laat uw buitenleven bloeien.

Ontdek de oneindige mogelijkheden

De stijl van de Plaza Bankirai staat vast. Maar daar is nog niets mee gezegd over úw overkapping. Wij kunnen elke denkbare uitvoering realiseren. Welk model heeft uw voorkeur? En welke kleuren en afmetingen wenst u? In onze showroom komt u samen met onze specialisten tot een ontwerp waarin al uw wensen tot hun recht komen.

Accessoires

De Plaza Bankirai biedt u de heerlijke keuze tussen zon en schaduw. Maar er is nog veel meer te kiezen. Met deze opties en accessoires gaat u nog meer van het buitenleven genieten!

Bescherming rondom

Met windvaste screens of een sfeervolle lamellen schuifwand tovert u uw Plaza Bankirai om tot een echte buitenkamer. Voortaan bent u rondom beschermd tegen felle zon, regen en wind.

Blijf maar zitten

De elektrische accessoires, zoals screens, verlichting of heater, bedient u natuurlijk met de afstandsbediening. Lekker luxe vanuit uw stoel. Een kwestie van comfort.

Altijd lekker warm

Als de maan hoog aan de hemel staat en de sterren twinkelen, zit u voortaan nog lekker buiten. Dankzij uw heater is het altijd behaaglijk warm onder uw Plaza Bankirai. Genieten tot in de kleine uurtjes!

Zon weg, licht aan

Bij buiten zitten denkt u misschien vooral aan zonnige dagen. Maar als u eenmaal een Plaza Bankirai hebt, kijkt u daar anders tegenaan. Zon of geen zon, daglicht of pikdonker: met de nodige sfeerverlichting wordt uw terras er alleen maar aantrekkelijker op…

Dit cadeau pakt u iedere dag uit

Als u éénmaal een Plaza Bankirai heeft, wilt u nooit meer zonder. Uw terras ziet er veel stijlvoller uit, en dan hebben we het nog niet eens over al die onvergetelijke momenten. Verkoelende schaduw op uw terras, gezelligheid met een goed glas wijn… Alles mag, niets moet. De Plaza Bankirai is een cadeau dat u iedere dag uitpakt.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL