Design by Jumbo: maak het verschil

De klasse zit ´m vaak in de details. In de subtiele wijze waarop een verbinding is weggewerkt, de elegante constructie of de verrassende combinatie van materialen. Design by Jumbo herkent u meteen. Samen met u maken we het verschil!

Plaza Bankirai

Op uw terras kiest u zelf voor zon of schaduw, maar in onze showroom zetten we ú graag in het zonnetje. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen die in een stijlvolle houten overkapping: de Plaza Bankirai.

Plaza Bankirai

Hout om van te houden

Onderscheidend, maar toch één met uw buitenruimte. De basis van de Plaza Bankirai is gemaakt van duurzaam hardhout. Ontdek de beeldende kracht van de natuur!

Een slimme keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL