De beste en mooiste zonwering

Voor wie hoge eisen stelt aan zonwering hebben wij de allerbeste merken geselecteerd. De top in design, het allerhoogste gebruiksgemak en hoogwaardige materialen en constructies die garant staan voor jarenlang plezier. De keuze is aan u!

Renson

Duurzaam, doordacht en stijlvol. Het Belgische merk Renson koppelt innovativiteit al meer dan honderd jaar aan een voorliefde voor design. De specialist in natuurlijke ventilatie en buitenzonwering behoort niet voor niets tot de trendsetters in Europa!

Renson

Roma

Duurzaam, degelijk en stijlvol. Het Duitse kwaliteitsmerk Roma gooit al tientallen jaren hoge ogen met innovatieve zonwering. Volledig geproduceerd in Duitsland: topkwaliteit waaraan u jarenlang plezier gaat beleven.

Roma zonwering

Weinor

Tijdloos, klassiek of modern. Met een Weinor product wordt elke buitenruimte een woonruimte. Ontdek de prijswinnende designs van dit Duitse topmerk!

Weinor

Design by Jumbo

Bij Jumbo zijn we dol op design én praktische oplossingen. En dat ziet u terug aan onze buitenzonwering. Wat zijn uw wensen? Wij kunnen bijna alles maken…

Design by Jumbo

Een slimme keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL