Windvaste screens: zonwering met uitzicht

Het is een bijzondere ervaring: in uw koele woonkamer genieten van een warme zomerdag. Met natuurlijk zonlicht en uitzicht over uw tuin. Nee, het fascinerende design is niet de enige reden om voor windvaste screens van Jumbo te kiezen.

Bij Jumbo zijn we gek op krachtige designs en dat ziet u terug in onze windvaste screens. Deze esthetische hoogstandjes zijn de parel van uw gevel.


Krachtig design

Hoe zien uw favoriete screens eruit? Bij Jumbo heeft u de keuze uit tal van duurzame doeksoorten met unieke eigenschappen. En met meer dan 150 kleuren zijn er geen grenzen aan uw wensen.


Helemaal naar uw smaak

Windvaste screens zijn hét alternatief voor dure airco. Op warme dagen blijft het lekker koel in uw woning. En in de winter? Dan reduceren uw screens het warmteverlies naar buiten.


Energiezuinig

Laat maar waaien

De constructie van de windvaste screens is subtiel, onopvallend, maar beresterk. Want zelfs tot oppervlakten van 22 vierkante meter maken we de screens gewoon uit één stuk. Het geheim? Het intelligente geleidingssysteem waardoor deze windvaste screens daadwerkelijk windvast zijn in elke positie.

Windvaste screens om van te dromen

Dromen mag. Zeker in een donkere slaapkamer. Wij helpen u graag een handje door windvaste screens te leveren met een verduisteringsdoek. Een garantie voor een heerlijke nachtrust!

De lightversie van zonlicht

Met windvaste screens trakteert u uzelf niet alleen op een heerlijk binnenklimaat. Ook uw meubels en schilderijen profiteren van de bescherming tegen de zon. De screens filteren tot 98 procent van de UV-straling, waardoor uw eigendommen nauwelijks meer verkleuren.

Accessoires

Het verrassende aan onze windvaste screens is dat er altijd meer mogelijk is dan u denkt. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nóg meer sfeer en comfort. Ideeën nodig? Wij inspireren u graag.

Eén druk op de knop

Met de elegante en intuïtieve wandzenders bedient u de windvaste screens eenvoudig en comfortabel met één druk op de knop.

Echte sfeermakers

Wist u al dat windvaste screens ook van binnen echte sfeermakers zijn? U kunt de binnenkant laten bedrukken met uw favoriete motief, waardoor het screen onderdeel wordt van uw inrichting.

Heerlijk wakker worden

Met de screens van Jumbo heeft u geen wekker meer nodig. U programmeert heel eenvoudig de tijdklok en laat u ´s ochtends wekken door het zonlicht.

Automatische schaduw

Met het zon- en windpakket maakt Jumbo het u nóg gemakkelijker. Dit systeem stuurt uw screens automatisch omlaag bij zon. En bij zeer harde wind? Dan gaan de screens vanzelf omhoog.

Had u ze maar eerder aangeschaft

Van stijlvolle windvaste screens heeft u het hele jaar door plezier. Ze houden uw woning koel op warme zomerdagen en rekenen genadeloos af met storend zonlicht. We horen het van al onze klanten. Wie éénmaal windvaste screens van Jumbo heeft, wil nooit meer iets anders.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL