Vaste lamellen: tem de zon

U hebt geen spierballen nodig om een overdosis zonnestralen te temmen. Deze krachtige vaste lamellen voorkomen oververhitting en storende lichtinval in huis. Ze roepen zonnestralen een halt toe voordat ze uw woning bereiken. Geniet van een heerlijk binnenklimaat!

Van recht tot gebogen en van verticaal tot horizontaal. En dat in verschillende stijlen. Er is zoveel mogelijk met structurele zonwering dat er altijd een oplossing is die past bij uw woning.


Altijd een oplossing

De structurele zonwering is gemaakt van ijzersterk aluminium. De krachtige constructie is zelfs bestand tegen sneeuw en harde wind!


Krachtige constructie

Wel de lusten, niet de lasten. Vaste lamellen beschermen tegen de zon, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van uw uitzicht.


Weids uitzicht

Lekker koel, lekker zuinig

Het is waar: ook op tropische dagen is het in uw woning voortaan lekker koel. En het mooie is dat dit u niets extra´s kost. Sterker nog: u gaat geld besparen. De combinatie van vaste lamellen en goede isolatie maakt energieslurpende koelsystemen overbodig!

Wat een design!

U hoeft geen architect te zijn om structurele zonwering op waarde te kunnen schatten. Combineer een strakke woning met futuristische lamellen of kies voor een spannend contrast tussen klassiek en modern. Eén blik op het stoere design is genoeg: vaste lamellen geven uw woning nog meer klasse!

U bent voortaan het zonnetje in huis

Het verschil gaat u zeker merken. Nooit meer onaangenaam verrast worden door die vervelende lichtinval. Nooit meer het gevoel hebben dat u ´s zomers in een sauna woont. Vaste lamellen verrijken uw leven!

Accessoires

In onze showroom zult u zien dat structurele zonwering maatwerk is. Niet alleen wat de letterlijke afmetingen betreft. Ook qua uitvoering en opties valt er genoeg te kiezen. Denk eens na over uw wensen en ontwerp samen met ons de ideale oplossing. Laten we u alvast inspireren.

Verrassing: klapluiken

Deze structurele zonwering is verrassend veelzijdig. U drukt op een knop en dan gebeurt het: verticale zonwering vóór het raam wordt horizontale zonwering boven het raam. Hiermee speelt u maximaal in op weer, seizoen en tijdstip!

Insecten blijven buiten

Insecten buiten de deur houden? Kies dan voor vaste lamellen met geïntegreerde insectenwering. Stijlvol weggewerkt in de lamellen, maar o zo effectief.

Om de hoek

Jumbo structurele zonwering maakt van uw huis een nog mooier geheel. Stijlvolle hoekoplossingen leggen subtiele verbindingen. Functioneel én een lust voor het oog!

Ook in hout

Deze schuifpanelen bieden het beste van twee werelden: de duurzame kwaliteit van aluminium en de natuurlijke en elegante uitstraling van hout. Het aluminium kader garandeert een ijzersterke constructie en het hout doet de rest…

Uw toekomst ziet er zonnig uit

Van uw structurele zonwering gaat u jarenlang veel plezier beleven. Met een minimum aan onderhoud blijft uw aluminium buitenzonwering járenlang als nieuw. En u kunt ook nog eens besparen op energiekosten. Had u dat maar eerder geweten...

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom in onze showroom!

Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak