Uitvalschermen: de kracht van schaduw, het hele jaar door

De temperatuur in uw woonkamer voelde nog nooit zó aangenaam. U heeft geen last van de verblindende zon die aan de hemel staat. En de meubels in huis verkleuren niet. Het hele jaar door genieten. Dat is de kracht van Jumbo uitvalschermen.

Ze zijn zo stil. U heeft het nauwelijks door wanneer de uitvalschermen zakken. Het geheim is een glijlagertechniek. Zo ontzettend soepel…


Stille constructie

Voor het beste uitzicht moet het doek zo strak mogelijk gespannen zijn. Sterke veren in de valarmen houden het doek op zijn plaats. Bij wind, bij regen, altijd.


Veerkrachtig

Volledig functioneel of ontzettend stijlvol. Voor onder een balkon of voor tegen de gevel. Bij Jumbo vindt u zelfs de ophangsystemen in alle soorten en maten.


Voor elke omgeving

Voor elk type raam

De vrijheid van keuze. En altijd de zekerheid van kwaliteit. Dat is het mooie aan onze uitvalschermen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Nee, het maakt niet uit of u beschutting zoekt voor een compacte eengezinswoning, luxe landhuis of bedrijfspand. Met hoge of compacte ramen. Met een uitvalscherm bent u altijd verzekerd van een aankoop die volledig op uw situatie aansluit.

Binnen genieten van buiten

De felle zon verblindt u. De binnentemperatuur loopt al snel hoog op. Gelukkig bent u meester over het licht in uw woning. Met onze uitvalschermen vindt u de aangename koelte van de schaduw, terwijl u kunt blijven genieten van het buitenzicht. Het hele jaar door, op elke locatie.

Breng uw gevel tot bloei

Het is een metamorfose. Een grondige restyling. Elke keer weer, en zo gemakkelijk tot stand te brengen. Wanneer de uitvalschermen gesloten zijn, vallen ze nauwelijks op aan de gevel. Bescheiden beschutters. Maar wanneer u ze laat zakken, kan niemand meer om ze heen.

Accessoires

Ontdek de mogelijkheden van Jumbo uitvalschermen. Betrouwbaar, stijlvol en duurzaam. Door deze accessoires beleeft u er nog meer plezier aan.

Handige afstandsbediening

De doeken laten zakken? U hoeft uw stoel er niet voor uit. Geef een druk op de knop en de afstandsbediening doet al het werk voor u.

Rond of hoekig?

Het is maar net wat u wilt. Het doek kan worden opgeborgen in een ronde of hoekige aluminium cassette. Zo is er voor elke plaats een passend systeem.

Extra luchtdoorlatend

Bij Jumbo heeft u de keuze uit honderden verschillende doeken. Ze verschillen in stijl en materiaal, maar soms ook in functie. Zo vindt u bij ons ook extra luchtdoorlatende doeken. Voor een nog prettiger binnenklimaat.

De beste spanning

Probeer ook eens onze doeken met elastisch weefsel en memoryeffect. Voor nog minder wikkelvouwen en een nog betere spanning.

Uw voorgevel als visitekaartje

Geef uw woning een stijlvolle glimlach. Zo vrolijk, zo zomers. De unieke uitstraling van uitvalschermen. Die ook nog eens functioneel zijn. Ervaar het aangename gevoel van beschutting en privacy. Voor welk systeem gaat u?

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL