Rolluiken: uw poort naar licht en warmte

Wanneer uw huis de ogen opent, voelt u de energie naar binnenstromen, de warmte van het licht op uw huid. Tot de ogen weer dichtgaan. Dan is er de koelte van de schaduw. Dan is er rust, tijd voor uzelf. Met rolluiken van Jumbo heeft u de zon volledig onder controle.

Zo functioneel zijn maar weinig rolluiken. Wist u bijvoorbeeld dat de lamellen van onze aluminium rolluiken door een speciale techniek altijd op hun plaats blijven?


Slim ontwerp

Kies voor een rolluik in één van de 330 beschikbare kleuren. Of ga voor een ronde of vijfhoekige omkasting. Het is maar net wat er bij uw woning past.


Subtiel vormgeven

Of het nu gaat om ‘standaard’ raam, een kantelraam of een raam dat schuin afloopt. Rolluiken zijn er in alle soorten en maten.


Voor elk type raam

De uitrolbare energiebespaarder

De warme houdt u voortaan in huis. Het zit ‘m allemaal in de stilstaande luchtlaag tussen raam en rolluik. Die werkt isolerend en bespaart stookkosten. En hoe! Met een rolluik bespaart u tot wel 40 procent op uw energieverbruik.

U bent de architect van licht

Bedienen was nog nooit zo eenvoudig. Met een wandzender of afstandsbediening regelt u licht en schaduw. Vanuit bed, vanaf de bank of van waar u zich ook bevindt. Met een automatische lichtsensor stelt u de belichting zelfs vooraf in. Hoe u het wilt. Het kan.

Baas over uw eigen privacy

De avond valt. Na een lange werkdag komt u thuis tot rust. Ontspannen op de bank. Volledig afgesloten van de buitenwereld. Met een druk op de knop laat u één, meerdere of alle rolluiken zakken.

Accessoires

De mogelijkheden van Jumbo rolluiken zijn eindeloos. Denk aan een geïntegreerd screen dat reflectie voorkomt. Of aan een van de vele veiligheidsoplossingen. Laat u alvast inspireren.

Uw persoonlijke lijfwacht

Zo veilig heeft u zich nog nooit gevoeld. Aluminium rolluiken staan voor zorgeloos wonen. En met een extra veiligheidspakket maakt u het risico op inbraak nóg kleiner. Het geheim is verzwaarde constructie, zoals een versterkte onderlijst.

Slimme bewegingsmelder

Laat uw huis in vertrouwde handen achter. Bijvoorbeeld in handen van de bewegingsmelder. Het rolluik sluit automatisch bij beweging voor het raam. Openen en sluiten, volledig automatisch. Het geeft u ook een betere nachtrust.

De beste ongediertebestrijder

Met het volledig geïntegreerde insectenrolgordijn houdt u ook de kleinste ongewenste bezoekers buiten.

Automatische brandbeveiliging

Combineer uw rolluiken eens met een alarmdetectiesysteem. Bij alarmtonen van een rook- en brandmelder gaan uw rolgordijnen direct omhoog. Het gevoel van zekerheid.

De ultieme lichtbeleving in uw huis

Laat ‘s morgens de zon binnen. Sluit ‘s avond nieuwsgierige blikken buiten. Houd uw huis koel in de zomer. Of houd de warmte juist binnen in de zomer. En dat allemaal door rolluiken. Laat u verbazen.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL