Buitenjaloezieën: uw draaiknop voor de zon

Echte stemmingmakers zijn het, die buitenjaloezieën van Jumbo. Ze verwelkomen de zon in huis, zonder veel hitte. En zorgen voor schaduw, zonder uw uitzicht weg te nemen. Het allermooiste: de sfeer in huis bepaalt u voortaan helemaal zelf.

Buitenjaloezieën moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol. Onze buitenlamellen zijn werkelijk een sieraad voor uw woning.


Krachtig design

Ook uw meubels en gekleurde wanden profiteren mee van lamellen zonwering. Mooie kleuren blijven mooi.


Kleurbeschermers

Het maakt niet uit of u klassiek of modern woont. Er zijn buitenlamellen voor iedere bouwstijl en in meer dan honderd kleuren.


Voor iedere bouwstijl

Bespaar op uw energiekosten

Ook uw airco kan het zomers voortaan lekker rustig aan doen. Buitenjaloezieën verminderen de warmtestraling van de zon met 60 tot 75 procent. Hierdoor blijft het ook op warme dagen lekker koel in uw huis. Zonder airco!

Decoreer met daglicht

De inrichting van een kamer veranderen kan natuurlijk altijd. Maar zet eerst uw buitenjaloezieën maar eens aan het werk. Decoreer met daglicht en test uw kamers in verschillende sferen. Schilderen met zonnestralen...

Programmeer uw eigen zonsopgang

Met buitenjaloezieën van Jumbo heeft u geen wekker meer nodig. U programmeert heel eenvoudig de tijdklok en laat u ´s ochtends wekken door het zonlicht. Lekker relaxed, alsof u ontwaakt in de buitenlucht!

Accessoires

Aan de lamellen zonwering gaat u erg veel plezier beleven. Een garantie voor sfeer, privacy en een aangenaam klimaat in huis. En het mooie is: deze accessoires bieden u nóg meer comfort.

Eén druk op de knop

Met de elegante en intuïtieve wandzenders bedient u de buitenjaloezieën eenvoudig en comfortabel met één druk op de knop.

Muggen blijven buiten

Slapen met het raam open, zonder lastiggevallen te worden door muggen en andere insecten? Dat kan met dit geïntegreerde rolhor. Stijlvol geïntegreerd in de buitenlamellen.

Automatische lichtsensor

De automatische lichtsensor zet uw buitenlamellen in de gewenste positie, afhankelijk van de geprogrammeerde lichtintensiteit en temperatuurwaarden. Ervaar het comfort!

Manage uw zonlicht

Gewekt worden door de zonnestralen? Uw huis koel houden, ook als u er niet bent? Met de moderne touchpad bestuurt u uw zonwering automatisch volgens een voorgeprogrammeerd programma of realtime via het touchscreen.

U bent in alles seizoenen de baas

Onze buitenjaloezieën bieden een oplossing waaraan u in elk seizoen plezier beleeft. Het is namelijk geen ‘mooi weer zonwering’. Integendeel. Het hele jaar door bent u voortaan zelf de baas over lichtinval, inkijk en uitzicht.

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

 Welkom bij Van van Ee!

Per februari 2020 is Jumbo Zonwering verhuisd naar een gloednieuw pand, langs de A12 bij Ede en is de naam van Jumbo veranderd naar Van van Ee. Een nieuwe naam, met bijbehorende identiteit: passend bij hetzelfde bedrijf. Ontdek Van van Ee op onze nieuwe website:

GA NAAR VANVANEE.NL