Buitenzonwering: koel en cool

Het gevecht tegen de zon gaat u zeker winnen. Met de buitenzonwering van Jumbo speelt u met de zonnestralen en ervaart u het comfort van een koel huis zonder storende lichtinval. Ontdek onze designproducten: een lust voor het oog.

Rolluiken

Onze rolluiken bieden veel meer dan slechts beschutting. Bespaar tot wel 40 procent op uw stookkosten. Bepaal zelf de lichtinval. Rolluiken zijn functioneel en stijlvol!

Rolluiken

Buitenjaloezieën

Zonwering schaft u niet aan voor de buren, maar met deze buitenjaloezieën gaat u zeker indruk maken. Een sterk staaltje design van Jumbo, een garantie voor een heerlijk binnenklimaat, sfeervolle ruimtes én privacy!

Buitenjaloezieën

Uitvalschermen

Sterk in stijl en doordacht in design. Laat de uitvalschermen zakken en vind beschutting tegen de zon waar u het ook zoekt. Bescherm uw meubels tegen verkleuring. Terwijl u vanuit uw stoel gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Zo slim zijn Jumbo uitvalschermen.

uitvalschermen

Windvaste screens

Het zijn stijlvolle alleskunners, die windvaste screens van Jumbo. Ze zijn beresterk en een garantie voor een heerlijk binnenklimaat. Ook op de warmste dagen van het jaar. Praktisch en in esthetisch opzicht een hoogstandje.

Windvaste screens

Een slimme keuze

Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een zonwering is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

30 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij zonweringen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Jumbo-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Contact

Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie!

Welkom in onze showroom

Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom in Barneveld, direct naast de A30. We onthalen u graag gastvrij, met een kopje koffie en een vakkundig advies. Hartelijk welkom!

Maak een afspraak